MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

30 prosince, 2016

Prosinec jsem původně plánovala jako chudý měsíc. Ale nakonec se všemi těmi akcemi a slevami se mi to mírně vymklo z ruky :-D


Jako první se vyskytla sleva u nás v práci. Dostala jsem se k slevovému kuponku, plus jsem využila zaměstnanecké slevy. Obojí se krásně sečetlo a já tak získala 50% dolů. Takže v rámci toho, co se v práci dalo sehnat, jsem si vybrala tyto knihy...


Ještě před vánoci mi dorazila výhra od SeaBook, které ještě jednou děkuji :-) Nejsem sice vyložený fanoušek tohoto filmu, ale mám ráda knižní sérii Nástrojů smrti, takže si průvodce určitě užiju.



K vánocům jsem dostala také nějaké knihy - Vánoční koledu, kterou jsem si přála také zkusit, Dům na Baker Street, protože příběhy Sherlocka Holmese mám ráda (sice tady nemá hlavní roli, ale to mi nevadí), Ready Player One, které má skvělé hodnocení a nakonec Deník Anny Frankové. Pro Vánoční koledu jsem si šla do obchodu osobně a při té příležitosti jsem ještě sbalila Napůl ztraceného :-)





A na úplný konec knihy, pro které jsem si běžela po vánocích. Původně jsem měla plánovanou objednávku v druhé polovině ledna, ale Dobrovský pustil slevu 30% a to jsem přece nemohla jen tak nechat. S takovou slevou je to levnější i než na internetu, takže jsem dotáhla velkou hromádku. A to jsem se musela krotit, protože bych toho nejraději sbalila mnohem více :-P





Celkový počet nových knih: 19 papírových knih

 

Přečtené knihy





Celkový počet přečtených stránek: 1856


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Teda! :D V Prosinci ses opravdu pěkně rozšoupla! :D
    Mně se tomu ani nechce věřit, ale já si tento měsíc nekoupila nic, takže se tu pyšně klepu na rameni, jak jsem to zvládla. :D A do příštího roku si dávám předsevzetí, že se pokusím nakupování omezit. Těch nepřečtených knih mám v knihovně tolik, že už to přestává být vtipné. :D Musím s tím nejprve pohnout, než zase začnu nakupovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se snadno říká, ale hůř dělá. To znám taky... :-D

      Vymazat
  2. O Vánoční koledě jsem zrovna psala, ale mám jiné vydání. Je tohle nové taky ilustrované? Ready player One je super stejně jako Deník Anny Frankové, to je silné čtení, jsem zvědavá, co na to řekneš. Jinak přeju do nového roku vše nejlepší a mnoho splněných přání, nejen těch knižních samozřejmě :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Koleda má nějaké obrázky, ale jen pár...
      A děkuji, i tobě krásný nový knižní rok...

      Vymazat
  3. Můžu ti teda říct, že ti závidím nejeden kousek - řekla bych, že hlavně Half Lost, toho ale mám, tak to asi vyhrávají Slepí ptáci! :D Je fajn, že aspoň někdo využil slevu u Dobrovského, když já nemohla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč jsi nemohla? Udělala jsem si velkou radost, pod stromečkem bylo mnohem míň knih než vloni... :-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. To jo. Měla jsem co dělat, abych to unesla. Vážně by měli přemýšlet o pořízení nákupních košíků... :-D

      Vymazat
  5. Páni, tak to je pořádná hromada! :D A samé skvělé knihy - Nedej se bylo super oddychovka a Ready Player One mám také v plánu si pořídit.
    Já měla v prosinci pořádnou čtecí krizi a tím myslím asi největší, jakou jsem kdy měla, protože jsem zdolala chabé dvě knihy.. Nějak nebyla na čtení absolutně chuť..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu, taky mě krize občas chytá... A Nedej se mám právě kvůli tomu oddychu. Po všech těch fantasy s 600 stránkami potřebuji něco jednoduchého :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne