MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

31 prosince, 2016

Krásný Nový rok

sobota, prosince 31, 2016 6 komentářů
Já osobně už dávno Nový rok neslavím. Není to jako Vánoce, něco, co člověk opravdu nějakým způsobem prožije. Ale čekat do půlnoci na ohňostroj mě už dávno nebaví. Navíc spousta podivínů začíná řachat už od osmi večer a tak to nějak ztrácí atmosféru... Takže vám, kteří budete čekat na ten přechod roku 2016 a 2017, vám přeji ať si to hezky užijete a nashle v příštím roce :-)




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Taky Silvestra neslavím, budu hezky doma v teplé posteli s knížkou v ruce. Na půlnoc si sice počkám, ale to jen kvůli tomu, že by mě ten kravál z venku pak stejně vzbudil, tak prostě půjdu spát, až bude ticho. :D Jinak tobě taky krásný Nový (i nový) rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pustím nějaký film, když už bude to volno zítra. A udělám si chlebíčky, což mě přes rok vůbec nenapadne a hotovo :-)

      Vymazat
  2. Krásný nový rok i tobě!
    Já ho sice taky nijak zvláště neslavím, ale na ohňostroj si počkám - beztak chodím běžně spát až po půlnoci, takže mě to vlastně nic moc nestojí :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já do půlnoci vydržím už málokdy. Obvykle jsem úplně vyřízená z práce, tak usínám u knihy i televize :-D

      Vymazat
  3. Také ti přeji krásný nový rok! :)
    Ani já ho moc neslavím, na ohňostroj o půlnoci se sice kouknu a k tomu mlsám něco nezdravého, ale tím to tak končí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Uvidím jestli vydržím vůbec do půlnoci, ale je pravda, že mě to pak stejně vzbudí, tak se budu snažit vydržet...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne