MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 prosince, 2016

Knižní přírůstky #125

úterý, prosince 27, 2016 6 komentářů
To bych prostě nebyla já, abych nevyužila slevy pro členy klubu, pro dnešek krásných 30%. A to jsem se prosím ještě krotila :-D





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Slevu jsi tedy využila pořádně. :D Cizinku bych si jednou taky ráda přečetla, kamarádka ji neustále chválí, je to její nejoblíbenější série, tak snad se i tobě bude líbit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Som zvedavá čo povieš na Cizinku. Pekné kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  3. No pěkně ses rozšoupla. :D Apollónův pád je super, ten si určitě užiješ, na Bronzový klíč si brousím zuby taky a co se týče Učedníka, tak toho jsem četla, ale hodně mě zklamal, tak se snad se ti bude líbit víc. Cizinku jsem taky četla a i když je fajn, nemám potřebu v ní pokračovat. Radši kouknu na seriál. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Učedník mě právě bavil. A jelikož neměli jiné knihy co jsem chtěla, tak jsem ho sbalila rovnou i s druhým dílem. A Cizinka uvidím jaká bude. V tomto případě nemám nějak potřebu kupovat celou sérii...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne