MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

21 prosince, 2016

Knižní přírůstky #123

středa, prosince 21, 2016 9 komentářů
Konečně jsem se dostala do města. Taťka mi k vánocům objednal knihu a já si ji šla vyzvednout. Je to tedy dárek pod stromeček, ale ukáži vám ho už teď. Jde o Vánoční koledu, kterou jsem tak hodně vídala na vašich blozích. Je to taková tenká jednohubka, takže ji možná stihnu brzy přečíst... A když už jsem tam šla, rozhodla jsem se udělat si radost jednou knihou. Víc ne, protože po novém roce si udělám objednávku přes net. A mou radostí se stal Napůl ztracený... :-)



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

9 komentářů:

  1. Krásné přírůstky, Vánoční koledu ti fakt závidím, chci si ji pořídit už hrozně dlouho :)
    Ať se líbí a měj se krásně, Lucí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačilo se o ní zmínit a už to bylo :-P Děkuji i ty :-)

      Vymazat
  2. Vánoční koledu bych také chtěla. Plánuji ji pořídit za podstromečkové peníze. A ještě víc bych chtěla takového nahřívacího plyšáka, jako je ta sova :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle sovicka neni nahrivaci. Ale mam ovecku, od Albi... :-)

      Vymazat
  3. Ty jo, fakt je v knižní blogosféře ta Vánoční koleda tak známá? Já o ní slyším poprvé. :D Takže se budu těšit na recenzi. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, tak kecám, teď jsem po knize mrkla a zjistila, že ten příběh znám. Ale vůbec jsem netušila, že je nové vydání. :)

      Vymazat
    2. Ja taky ne, az to najednou kazdy fotil, tak jsem ji taky chtela :-P

      Vymazat
  4. Vánoční koledu dostanu pod stromečkem :)) Už se těším, až se do ní začtu, ten film miluju :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ji mam taky jakoby pod stromecek, ale mam ji uz ted :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne