MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

17 prosince, 2016

Tentokrát jedna kuchařka, kterou jsem vyhrála na Světu knihy. A záložka, která se mi dostala časem do ruky a hodí se k ní ;-)


Hostina ledu a ohně {recenze}
Vždycky jste si říkali, jaké by to bylo, navštívit hostinu na Zimohradu? Přáli jste si podělit se o citronový koláč se Sansou Stark, sníst si masový koláč s Noční hlídkou nebo ochutnat medovníčky spolu s Daenerys Targaryen? Bestseller George R. R. Martin - sága ledu a ohně - a televizní hit HBO Hra o trůny jsou vyhlášené tím, že přivádějí k životu svět Západozemí. Ale jedna důležitá přísada doposud vždy chyběla - pokrmy, na které se vám budou sbíhat sliny a které pomohou dotvořit atmosféru tohoto neobvyklého světa. Nyní podle seriálu, který předefinoval žánr fantasy, vznikla kuchařka, která možná předefinuje vaše večeře... a obědy a snídaně.
Průvodce stolováním a zábavou ve stylu Sedmi Království. Vyčerpávající a komplexní průvodce doprovázený pasážemi ze všech pěti knih ságy Ledu a ohně a celobarevnými fotografiemi zaručí, že se vám budou sbíhat sliny. Nezbytnost pro fanoušky senzace a fenoménu jménem Hra o trůny, na který čekaly milióny kručících žaludků po celém světě. A pamatujte - Zima se blíží - tak se nebojte přibrat pár kil.

Tuto rubriku jsem založila hlavně jako přehled mých knižních záložek. Už se v tom sama ztrácím a nevím, kde všude ty záložky jsou. Takže budu postupně fotit knihy z mojí knihovničky a k nim jejich záložky, které jsou v nich uložené. Některé jsem vyráběla, jsou staré nebo nové, vybledlé, některé jsou stažené z internetu, některé jsou koupené, některé darované a některé jsou vyhrané...


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Obdivuju, jak se ti daří neustále získávat záložky, co k tvým knihám sedí :) Mně se do ruky dostávají pořád ty samé :D

    OdpovědětVymazat
  2. Záložky mám většinou u knížek, ale když je pak někdy doopravdy potřebuju, nemůžu je nikde najít :D Věčný problém knihomola :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v knihovničce takovou truhličku a v ní mám veškeré volné záložky :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne