MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 září, 2016

Měsíc s knihou - srpen

čtvrtek, září 01, 2016 9 komentářů
Srpen je už mnohem lepší. Sice, co se týče knižních přírůstků, se dál držím zkrátka, protože očekávám velkou nadílku tak za dva měsíce. Ale ve čtení jsem se konečně rozjela... A bylo na čase. Sice jsem v knižní výzvě napřed a tak skluz nehrozí, přesto jsem doufala, že toho zvládnu mnohem více.


Jako první mi v srpnu dorazila výhra od Zoner Pressu. Kniha o kreslení. Zatím jsem bohužel neměla příležitost si něco vyzkoušet, každopádně jak uloupím nějaký čas a vzpomenu si na to, určitě otestuji...



Dále jsem měla mnoho úlovků díky akci u eReadingu. Takže jsem narazila hned na čtyři knihy. Temná Raven asi nebude vyloženě pro mě, ale třeba za deset let začnu z nudy číst romány ;-) Pod vlivem Jupiteru, na tuto knihu jsem koukala už dříve, že bych ji řešila jako recenzi. Ale nějak jsem se k tomu neměla a navíc teď mám stop stav recenzáků, protože se něco děje v nakladatelství... Mládí v hajzlu a Stále půlnoc by taky nemuselo být špatné, tak jsem si řekla proč ne...



A pak největší balíček, co jsem měla, tak výhra u Ailin, která mi poslala knihu Krásné zlo, tašku od Slovartu a milion dalších drobností... :-)


No upřímně se nejvíc těším na listopadové shrnutí, protože ta hromada knih, co plánuji, se mi na jednu fotku snad nevleze :-P

Celkový počet nových knih: 2 papírové knihy, 4 e-knihy

 

Přečtené knihy




     Celkový počet přečtených stránek: 2474


    Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

    Lucy Lillianne
    V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

    9 komentářů:

    1. Jsem moc ráda, že se ti ve čtení zase daří! :) Trilogii Nebe jsem v srpnu četla taky, nebylo to nic extra, ale docela jsem si čtení užila. Poslední hvězdu jsem si v tomhle měsíci koupila (asi bych si konečně měla přečíst první díl :D).
      Rudou královnu jsem četla už když vyšla. Nic originálního, ale taky jsem s ní byla spokojená.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Jj, konečně jsem se k nečemu dokopala. Budu si muset dělat výzvy pravidelně. Pěkně mě to nakoplo k akci :-P

        Vymazat
    2. Na Poslední hvězdu se opravdu těším! :)
      A balíček od Ailin je vážně krásný, gratuluji k výhře :)

      OdpovědětVymazat
    3. Gratuluji k výhře, Ailin ti poslala samé pěkné věcičky. Z tvých přečtených knih se chystám na Tetovaného...Tak ať se v následujících měsících daří zrovna tak :)
      Měj se krásně

      OdpovědětVymazat
    4. Mám pocit, že i když jsem hodně četla, knihy neubývají. :D

      xxx
      dream-little-dream.blogspot.cz

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Mám stejný pocit. Konečně jsem hnula s knihami, co mám doma i rok, ale ten počet nepřečtených je pořád vysoký :-)

        Vymazat
    5. Luci, gratuluju ke krásné výhře, knihomolskou tašku tiše závidím :))) Jinak máš moc hezkou čtenářskou bilanci, mně se v srpnu vůbec nedařilo, tak to budu muset napravovat v podzimních měsících. Měj se moc hezky!

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Moje první taška! :-D Konečně... Takže tvoje letní výzva nevyšla?

        Vymazat

    Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




    @lucylillianne