MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

19 srpna, 2016

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

poster poster poster 
poster

Kong: Ostrov lebek
Další z mnoha zpracování o obří opici King Kongu. Naposledy jsem viděla tu s Adrienem Brodym, Naomi Watts a Jackem Blackem. To se mi hodně líbilo. Tato nová verze by měla být v naší modernější době a opět uvidíme nějaké ty známé tváře. A vypadá to mnohem akčněji. Tak se uvidí, co z toho vznikne.

Wonder Woman
Batman vs Superman nebyla sice největší výhra. Už samotný Superman mě před lety příliš nenadchl, ale to neznamená, že nedám šanci dalšímu filmu. Jsem blázen, komiksy mám hrozně ráda a navíc tuto herečku jsem si oblíbila už v Rychle a zběsile...

Král Artuš: Legenda o meči
Na tohle jsem narazila díky jedné blogerce. Už předem je mi jasné, že to bude hrůza a určitě i propadák, ale zkusit se má všechno, však přerušit koukání můžu kdykoli :-)

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
S touhle sérií putuji už spoustu let a jen tak nepřestanu. I když od prvního filmu to začalo brát trochu větší mystický ráz, přesto je to zábava a mě to stále baví. Teď je otázka, jak dopadne tento díl, protože uvidíme Jacka a Willa, ale Elizabeth tu opět není...

Sherlock Holmes 3
Když jsem první dva filmy s Robertem Downeym a Judem Law viděla, tak se mi to nezamlouvalo. Až při druhém okounutí mi to teprve začalo docházet a našla jsem v tom oblibu. Ze začátku se mi totiž nelíbila ta tmavá atmosféra Londýna a některé technické věci, ale nakonec je to zase trochu jiné zpracování a nemůže být všechno stále stejně udělané. Takže přece jen si mě získali, proto jsem zvědavá, o čem bude následující film.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Na Wonder woman a Konga se take tesim. I na Piraty, ale chci si zopaknout posledni dva dily, jelikoz si je moc nepamatuju.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, nový King Kong. Tak na to jsem zvědavá a na Wonder Woman se už neskutečně těším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám obavu, aby WW stála za to... DC komiksy mě ve filmech moc nezaujaly...

      Vymazat
  3. Piráti.. nevíš kdy je premiéra? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Já taky. I když už to začíná být docela protahovaný

      Vymazat
  5. Nejvíc se těším na Piráty... Já Jacka jednoduše miluju :3 :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jsem nevěděla, že bude další díl Pirátů, ale jsem ráda. Mám ty filmy opravdu ráda :)
    Na Sherlocka určitě taky mrknu, ale nejdřív musím zhlédnout předchozí dva... mám dojem, že v době když se k tomu dostanu už bude v kinech třetí nebo pátý díl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Sherlocka nedej na první dojem. Až jsem to viděla podruhé a potřetí, tak se mi to teprve začalo líbit. Na poprvé jsem nadávala :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne