MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 srpna, 2016

4. blogové narozeniny

neděle, srpna 07, 2016 12 komentářů
Další rok uplynul jako voda a můj blog slaví už čtvrté narozeniny. Jsem moc ráda, že jsem to vydržela tak dlouho, jak kvůli vám, tak i kvůli mě. Hodně mě to baví, i když občas mám slabé chvilky a přemýšlím, jestli to má pořád cenu. Ale pak mě chytne nové nadšení a já vesele pokračuji. Za ty roky blog prošel velkými změnami, stěhováním i obrovským pokrokem, jak ve vzhledu, tak v obsahu a typech článků. Já jen doufám, že v momentální podobě se vám líbí a vyhovuje vám. Určitě neváhejte psát kritiku. Pokud nepůjde o vyložené hejtování :-P, vyslechnu každý názor :-) Takže vám chci moc a moc poděkovat a snad se tu sejdeme i za další rok...

A jak to vypadá ve statistikách (rozdíl oproti loňsku)

Počet článků: 2543 (↑ 241)
Počet komentářů: 2192 (↑ 585)
Like na fb: 136 (↑ 75)
Sledující na g+: 28 (↑ 18)
Sledující na pinterestu: 119 (↑ 109)
Sledující na instragramu: 209 (↑ 132)
Sledující na bloglovin: 18 (↑ 7)
Pravidelní čtenáři: 77 (↑ 49)
Přátelé na DK: 59 (↑ 21)
Přátele na GR: 123 (↑ 55)
Přátelé na FB: 23 (↑ 17)

Tímto vám chci prostě poděkovat a doufám, že se tu sejdeme za další rok :-)




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Jé, gratuluji k narozeninám! :). Přeji Ti, aby byl Tvůj blog nadále tak skvělý a aby Tobě nechybělo psací nadšení :).

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné narozeniny a ať tady s námi v blogové sféře ještě hodně dlouho vydržíš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za prvé páni čtyři roky to je bomba. Věřím, že určitě vydržíš i nadále i přesto, že píšeš, že někdy máš slabé chvilky, ale vždy se přes to přenes, protože ty a tvůj blog sem ke knihomolům patří. Budu se těšit i nadále na tvé články a slibuji, že se polepším a budu zase více přidávat komentáře k tvým článkům, protože si to zasloužíš. Přeji ti krásnou neděli. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc a moc dekuji, jsi strasne hodna :-) Jak rikas, ano mivam slabe chvilky, ale ja mam tento blog strasne rada... Takze bojuji jak muzu a snazim se vydrzet. halvne potrebuji napady... :-)

      Vymazat
  4. Všetko najlepšie k blogovým narodeninám a prajem ešte veľa úspešných blogovacích rokov :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ke krásnému výročí a přeji ti, aby ti to vydrželo ještě minimálně jednou tak dlouho. Jestli tě blog baví, tak je to to nejdůležitější - a souhlasím, že letos blog dosáhl četného pokroku. Já osobně pak nevím o ničem, co bych měnila :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, vážím si toho. Každá chvála potěší... :-)

      Vymazat
  6. Moc gratuluji a přeji ještě mnoho úspěchů! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak koukám, jsi v plusových číslech, to je opravdu skvělé :)
    Sice trošku pozdě, ale moc gratuluji ke čtvrtým narozeninám :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne