MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

24 července, 2016

Shrnutí týdne #106

neděle, července 24, 2016 1 komentář
Co jsem prováděla tento týden? Nic moc velkého. Hned v pondělí mi týden odstartovala obálka ve schránce, ze které se vyklubala moje klubová karta do Dobrovského. Už teď se moc těším až ji začnu využívat. Nejsem sice častý zákazník kamenných knihkupectví, ale čas od času se výjimka musí udělat :-)


Zbytek týdne se nesl hlavně v duchu pracovním. Přesto jsem si udělala čas a například sepsala nové filmové očekávání. Pár filmů, na které se opravdu těším... Je mezi nimi například Ready Player One, nový Indiana Jones a pár dalších... Ohledně zkouknutí něčeho nového, teď tak nějak byla bídná nabídka, přesto jsem se dívala v televizi (nebo měla na pozadí jako kulisu) a viděla jsem Šifru mistra Leonarda, Indiana Jonese 3, Vetřelce a mnoho dalších... Seriály, které sleduji mají teď všechny pauzu, takže se můžu věnovat jiným věcem. Viděli jste něco nového vy, co by mi nemělo uniknout? :-)

Konečně jsem se dokopala, a to skoro doslova, k dočtení recenzáku Lovci vran. Knížka se mi opravdu moc líbila a její autorka u mě na žebříčku stále stoupá. Její knihy jsou mi sympatické a moc dobře se čtou... Novou knihou ke čtení se stal Tetovaný, na kterého jsem čekala poněkud dlouho, ale snad mi to čekání za to bude stát. Momentálně mám asi jen padesát přečtených stran, takže to nejlepší je přede mnou ;-)


Po dlouhé době jsem se začala věnovat i omalovánkám. Vydržela jsem dokreslit korálový útes a nyní jsem se pustila do dalších rybek. Večer to opět vidím na televizi na pozadí a k tomu malování. Už mi to docela chybělo...


A jak jste si všimli, moje čtení tak nějak polevilo, ale zase se mi díky tomu podařilo dodělat model a hned začít nový, který mám už z poloviny hotový, což je asi rekord. Místo toho, abych se s tím otravovala rok, protože se mi do toho nechtělo, ho budu mít do dvou týdnů určitě dolepený :-D A jak jsem na facebooku psala, že musím dávat pozor, protože jsem levá a pracuji s vteřinovým lepidlem, no hádejte, málem jsem se přilepila ke sklenici, ke které jsem to lepidlo opřela :-P


To je z tohoto týdne asi vše. Moc nového se neudálo. Zrovna si dělám večeři a pak se pustím do kreslení. Ještě možná nějaká práce na šablonách, protože si u mě dvě blogerky nějaké zamluvily :-)

Zítra se možná stavím do Levné knihy, i když je mi jasné, že moje očka si zase nic nevyberou... Uvidím podle počasí. Modlím se už v nějaké příznivější období na knihy, abych si mohla něco objednat...

Nu, tedy hezký zbytek neděle a mějte se hezky... :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

1 komentář:

  1. Teda, neznám moc holek, co lepší modely aut, úžasně neobvyklý koníček máš:)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne