MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

02 července, 2016

Měsíc s knihou - červen

sobota, července 02, 2016 2 komentáře
Červen už máme za sebou. Opět to neskutečně uteklo, začíná léto a s ním pro některé prázdniny. Takže snad i spousta času na čtení. Já si vyhradím více času maximálně tak o dovolené. Ale i tak, myslím, že červen se mi povedl a další měsíce snad budou ještě lepší :-)

 

Jedinými dvěmi knihami, které jsem nutně musela mít a zároveň potřebovala na doplnění sérií, byly Mechanický princ a Chrany. Pekelné stroje mám ve veliké oblibě a jakmile získám i poslední díl, dám si re-reading společně s Nástroji smrti :-) Chrany doplňují Démonskou sérii, tu jsem sice ještě nezačala číst, ale již brzy to napravím...



Jako další jsem získala novinku na recenzi od Fragmentu. Jednalo se o Univerzitu výjimečných - Zkoušku. Jak jistě víte, zmiňovala jsem to několikrát, moje pocity byly dost rozporuplné. Ale nakonec musím uznat, že kniha byla opravdu dobrá...


A jako úplně poslední je první recenzní výtisk od Baronetu, Řezník. Vynikající thriller, který mě zaujal...



Celkový počet nových knih: 4 papírové knihy, 0 e-knih

 

Přečtené knihy





 Celkový počet přečtených stránek: 2488


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Krásné přírůstky :) Univerzitu vyjímečných bych si také ráda pořídila, jsem na ni docela zvědavá..
    Sedm přečtených knih je skvělý počet :) Přeji ti krásné čtení v následujícím měsíci :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne