MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

25 června, 2016

Viděla jsem... #111

sobota, června 25, 2016 5 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

 poster poster Poster undefined 
        Holky z kalendáře
       
      
     poster

Krycí jméno U.N.C.L.E.
Tak trochu netradiční špionážní film. Ze začátku jsem měla obavu, že půjde o klasickou hollywoodskou akčňárnu s neporazitelnými svalouši, ale opak byl pravdou. Sice jsem tak nějak ztratila polovinu smyslu filmu, ale celkové zpracování se mi líbilo. Nechyběla akce, dobová atmosféra, skvělá automobilová honička ve veteránech :-) A nakonec i humor a ne málo. Takže v celkovém dojmu, když pominu hlavní zápletku a občasné výpadku smysluplnosti, vcelku ucházející film :-D

Moje hodnocení:


Get a Job
Nechápu, proč film dostal tolik dvouhvězdičkových hodnocení. Zase tak špatné to nebylo, dokonce jsem se i nasmála. Jde jen o to, jak těžké je se v dnešním světě uplatnit, o hledání práce, ale i o problémech, které to může vyvolat. Je to síše komedie než film na zamyšlení a na jednorázové oddechové shlédnutí si myslím, že ideální... Na tři hvězdičky to stačilo.

Moje hodnocení:
 


Holky z kalendáře
Moc povedená britská komedie z prostředí maloměsta, kde se pár starších žen rozhodne nafotit polonahý kalendář a vybrat peníze na charitu. Opravdu se mi to líbilo a vidět tu můžete skvělou Helen Mirren (Dluh) a Julie Walters (paní Weasley z Harry Pottera) :-)


Moje hodnocení:
CSFD


Neřízená střela
Film jsem si vybrala hlavně kvůli hercům, Bill Nighy, Emily Blunt a Rupert Grint. A ještě k tomu to hodnocení mě zaujalo, tak jsem myslela, jaká to nebude dobrá komedie. Ale opak byl pravdou. Absolutní blbina bez špetky logiky, nehledě na to, že to co mělo být legrace, tak vůbec nepůsobilo. Tohle byl velký omyl.
 
Moje hodnocení:



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Viděla jsem jen Strejdu (:D) a ten se mi hodně líbil. Zbývající filmy neznám, ale možná bych se na ně mohla mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  2. Docela mě lákají ty holky z kalendáře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Neřízenou střelu jsem viděla několikrát a kdysi jsem ji měla hodně ráda. Teď už ji teda tolik nemusím, ale když nedávají nic jiného... stejně vždycky přemýšlím, jak se mám tvářit na ten konec...

    Na Holky z kalendáře se chci mrknout už asi dva roky, ale vždycky mi do toho něco vleze... snad se k filmu přeci jen jednou dostanu.

    Get a job a Krycí jméno U.N.C.L.E. mi nic neříkají, ale podle tvého hodnocení nevypadají špatně. Mrknu se o čem přesně jsou a uvidím :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne