MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

26 června, 2016

Shrnutí týdne #102

neděle, června 26, 2016 6 komentářů
Dnešní den je konečně chladněji a člověk po těch vedrech pořádně spočne. Já teda až nyní, protože většinu dne jsem samozřejmě strávila v práci. Ale už si můžu odpočinout... :-) A taky můžu sepsat přehled dění v tomto týdnu.

Rozhodla jsem se, že čas od času uvedu na blogu nějaké tipy na vychytávky, které najdu, vyzkouším a budou se mi zdát zajímavé. Takové, které by mohly nadchnout i další blogery. Tento týden jsem napsala návod, jak si udělat rolování v menu, pokud chcete něco zkrátit, například štítky, aby nezabraly tolik místa... Druhým návodem je widget na komentátory, konkrétně, že můžete vidět, kolik kdo napsal komentářů. Docela užitečná věcička :-) Snad se vám takové návody budou hodit :-)

A teď k četbě. První přečtenou knihou tohoto týdne se stal recenzní výtisk novinky Univerzity výjimečných. Na knihu jsem měla a stále mám rozporuplné pocity a i když jsem ohodnotila tak, jak jsem hodnotila, stále mi to vrtá hlavou, jestli se mi ta kniha líbila víc nebo míň. Také jste se mohli podívat na jednu minirecenzi na kuchařku. Zatím mi to v tomto žánru moc nejde, takže jde spíše o malý popis knihy. Minule to byla Hostina ledu a ohně, tentokrát Lahodně s Ellou každý den... A poslední knihou do sbírky je Dech. Další dystopie, která u mě opravdu zabodovala... Jakmile bude čas, musím se vrhnout na druhý díl.


Momentálně jsem se pustila v rámci nové spolupráce do recenzní knihy Řezník, která zatím působí dost dobře, i když mám obavu z některých scén :-) Přece jen tam jde o vraždy a násilí. Zkouším na chvíli odběhnout od žánru fantasy, ať vyzkouším i něco jiného...



Co se týče filmů, na seznam jsem si přidala pár novinek, které mě zaujaly a ráda bych je viděla. Vypadají zajímavě a u některých mě zajímá hlavně to grafické provedení :-) Mým cílem však zůstává nedělat si velké iluze :-D Alespoň pak nebudu zklamaná.

poster poster poster poster

A naopak jsem seznam pokrátila o čtyři filmy, které jsem v tomto měsíci stihla shlédnout... Co jste zkoukli vy? Něco hodně dobrého?

 poster poster Poster undefined 
        Holky z kalendáře
       
      
     poster

V poslední době jsem se trochu pustila do modelu, když se mi bude dnes chtít a zase k tomu sednu, už ho dodělám. Chybí mi jen pár detailů a konečně poputuje do vitríny k ostatním :-)


Jinak na Databázi knih vypukla soutěž. Já se zapojila, i když je mi jasné, že moje šance je totálně nulová. Přesto i účast se počítá, nebo tak nějak se to říká :-P Takže na moji fotku se můžete podívat zde a případně i zahlasovat :-D Díky

Poslední informací tedy zůstává, že blog tento týden překročil krásných 34000 návštěv, za což vám, jako obvykle, převelice děkuji. Já se nyní odebírám k flákání, čtení či modelování. Vy si užijte zbytek neděle a zatím ahoj :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Včera som sa dostala na Podfukárov 2 do kina a mne sa to páčilo :D Jednotka je lepšia, ale aj tak to bolo super a dúfam, že bude pokračovanie.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se teď někdy taky měla pustit do toho druhého dílu Dechu :D Nebylo to vůbec špatný, takže se docela i těším. Jinak mě dost zaujal ten Řezník, možné se po něm poohlédnu. A asi bych se měla podívat na ty Podfukáře, vůbec totiž netuším, o co jde xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Podfukare urcite koukni. Dobry film. Reznik se mi libi. Uz brzy ho doctu. A pak pujdu asi na Dech :-D

      Vymazat
  3. Já si koupila Univerzitu výjimečných, tak doufám, že se mi bude líbit alespoň na 4 hvězdičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvedava, me to prislo jako primer, ale bylo tezke se priklonit na urcitou stranu mezi 3 a 4...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne