MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

19 června, 2016

Shrnutí týdne #101

neděle, června 19, 2016 10 komentářů
Už od minulé soboty jsem začala dovolenou a opravdu hodně jsem se na ni těšila. A hlavně jsem ji už potřebovala. Do práce se vrátím v úterý a už teď můžu říct, že se úplně maximálně netěším. Flákat se totiž byla úplná paráda :-)

Snažila jsem se trochu zapracovat na blogu. Původně jsem přemýšlela, že začnu budovat kompletně nový vzhled, ale tak jak už to bývá, nakonec se mi do toho nechtělo, protože to je fúra práce. Proto jsem si pohrála se stávající šablonou a jen provedla pár úprav. Lehce jsem pozměnila hlavičku. Stíny boxů jsou také decentnější. V menu najdete trochu jiné položky, některé jsem tam vyměnila se zápatím. Myslím, že oblíbené články a podobně bude lepší více vidět, kdežto gfc a jiné boxy se klidně můžou ztrácet úplně na spodku stránky. Zápatí je nyní světlejší a trošku jinak udělané. A to je z těch vzhledových změn myslím všechno. Doufám, že se líbí a moje dušička bude mít chvíli klidu :-P Veškeré změny za historii blogu můžete vidět zde...


Aby blog moc nestál, konečně jsem udělala minirecenzi na ilustrovaného Harryho, kterého jsem si pořídila na Světě knih. Moc informací jsem o tom nedokázala napsat, co bych taky měla spisovat, když ho většina lidí zná, že. Mohla jsem maximálné vychválit krásné obrázky a nafotit některé z nich. A tím to prostě haslo. Ale pochlubit jsem se chtěla :-) Trochu jsem sepsala i Hostinu ledu a ohně. Moji první minirecenzi na kuchařku. Moc mi to popravdě nešlo, protože jsem si nebyla úplně jistá, o čem vlastně psát. Recept jsem žádný nezkoušela a v nejbližší době ani nemám čas nebo chuť cokoli zkoušet. Takže šlo spíš jen o vizuální názor a opět nějaké fotky...


Jelikož jsem měla tolik volna, snažila jsem se zapracovat na svém čtecím plánu, především mojí letní knižní výzvě. Jako první jsem zvládla přečíst Červený vrch, který jsem očekávala trochu víc napínavější s více mrtvolami, ale rozhodně jsem byla spokojená. Kniha se mi moc líbila... Jako další jsem měla na seznamu Nevítané a Nespoutané, které mě více zklamaly než potěšily. A to je velká škoda, protože podle anotace jsem se připravovala na úplně něco jiného.


Jako nové čtení jsem dostala na recenzi knižní novinku Univerzita výjimečných - Zkouška. Mám přečteno teprve pár stránek, protože jsem dočítala jinou knihu a navíc včera měla mamka oslavu narozenin, takže jsem nestihla téměř nic. Večer jsem byla tak vyřízená, že nehrozilo, abych tím vůbec zkoušela listovat :-) Zatím to však vypadá slibně a já doufám, že i přes hodně mladou hrdinku, by mě to mohlo konečně pobavit.



Zkoukla jsem i nějaké filmy, ale o těch zatím psát nebudu, protože je sepíšu do samostaného přehledu.Nechám si to na příště :-) Na dnešek zatím žádné velké plány nemám, i když bych se měla po dlouhé době podívat na model, dokud není horko. Měla bych to auto koenčně dodělat, zvlášť, když už jsem téměř u cíle... :-)

Doufám, že i vy jste měli poslední týden pěkný a pohodový. Přeji vám hezký zbytek neděle :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Já jsem tento týden ve škole uzavírala všechny známky.
    Jo, flákání - to mi jde. :D Už se těším na prázdniny, fakt že jo.
    Tento týden jsem začala číst Hru o trůny a dočetla jsem Krycí jméno Verity. Ještě musím sepsat recenzi. :D
    Dneska plánuju vyrazit na nějaký rodinný výlet, tak uvidíme.
    Užívej volna a krásného počasí! :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, u nas neni vubec slunko. Ale aspon neni vedro ani neprsi. Hru o truny mam prectene prvni tri knihy a dal jsem se zatim nedostala :-) I ty si uzivej volna :-)

      Vymazat
  2. Co ty jseš pořád nespokojená s tím tvým vzhledem stránek :D. Univerzitu výjimečných budu číst možná taky, tak uvidíme, co se z toho vyklube (hlavně jsem nečetla Hunger games ani Divergenci..)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem na ten vzhled hrozna. Vzdycky me neco uchvati a chci to taky :-D
      Skoda, ze jsi to necetla. Ale na druhou stranu to aspon nebudes porovnavat :-)

      Vymazat
  3. Já bych se taky chtěla pustit do vylepšování svého blogu, ale jsem na to děsně líná a navíc jsem naprostý počítačový antitalent, takže se u toho vždycky strašně rozčiluju :D
    Z tvých přečtených knih jsem ještě žádnou nečetla (teda jako Harryho jo, ale ne v tomto vydání) a slíbila jsem si, že když na podzim udělám státnice, tak si ho koupím jako dárek :)
    Užívej zbytek dovolené a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. zmeny na blogu pekny, ale tos mela uz i predtim :) univerzita mi porad jeste neprisla grrr, uz bych se do ni pustila.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty pořád něco měníš a pořád to máš stejně pěkné :) Ilustrovaný Harry je fakt super, těším se až vyjde dvojka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já jsem na to trochu nemocná :-P
      Jj, Harry je super. Taky se nemůžu dočkat dvojky :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne