MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

04 června, 2016

Letní knižní výzva

sobota, června 04, 2016 11 komentářů
Tímto projektem reaguji na článek Booktalk, která by ráda rozšířila letní knižní výzvu. Sice už prázdniny jako takové nevedu, ale proč si léto nezpestřit a nezadat si takový malý úkol? Mám doma nějaké knihy, které na čtení čekají docela dlouho a já bych je, co nejdříve, chtěla vzít do ruky.

Už předem vím, že asi nedokážu splnit celý seznam, který si napíšu, ale aspoň účast a malý díl splněný, mi rozhodně udělají radost. A tím, že to bude takhle veřejně vidět, se třeba donutím i 'hnout' zadkem a dohnat resty, o kterých mluvím neustále :-) Takže co vlastně chci číst?


Budu skromná a nebudu si dělat příliš vysoký cíl, protože je mi jasné, že v této době dojde k dalším nákupům či recenzním čtením. Ale tohle jsou knihy, které už delší dobu z knihovny smutně koukají...

Rudá královna ~ zlákala mě svými hodnoceními i obálkou a stále se k ní nemůžu dostat...

Dech, Pod nekonečnou oblohou ~ mám doma snad víc jak rok z výprodejů. Knihy byly do padesáti korun, tak to neberte že... Každopádně nejvyšší čas okusit alespoň první díly sérií...

Tetovaný ~ takový těšingr a stále nebyl čas. Nastřádala jsem všechny dostupné díly, další je na cestě a při tom ani nevím, jestli se mi to bude líbit...

Červený vrch ~ z Levné knihy. Doufala jsem v něco trochu strašidelného, ale je tam prý i romantika. Nevadí, co už. Aspoň nebudu mít ze zombíků noční můry:-P

Nespoutaní, Nevítaní ~ přála jsem si na vánoce a ještě nebylo kdy knihy vzít. Ale už bych ráda, protože Sophie Jordan je dobrá autorka.

A nakonec Napálený ~ další díl o Attikovi. I když knihy mají obvykle trochu těžší a nudný rozjezd, během čtení se to zlepší a ke konci se už nestačím ani nadechnout...

Takže celkový počet knih je 8. Celkový počet stran je 2730.  Termín červen až srpen.


Tohle jsou knihy, které bych za léto chtěla mít odškrtnuté ze seznamu (mimo jiné)...


Splněno  Název knihyAutorPočet stran
-NapálenýKevin Hearne328
Pod nekonečnou oblohouVeronica Rossi328
DechSarah Crossan264
Červený vrchJamie McGuire324
TetovanýPeter V. Brett450
Rudá královnaVictoria Aveyard360
NevítaníSophie Jordan368
NespoutaníSophie Jordan304


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

11 komentářů:

  1. Četla jsem akorát Dech :)
    Držím ti palce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rudá královna je skvělá! :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. cetla jsem dech a rudou kralovnu a oboje dobry :) rada bych si precetla cerveny vrch a pod nekonecnou oblohou, oboje mam doma ale nebyl cas... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, jsem tak nadšená, že ses do toho pustila se mnou! Navíc to máš na rozdíl ode mě tak pěkně zorganizované :) Tak přeji, ať se Ti (nám) daří a ať se máme na konci léta čím chlubit :) Ještě jednou děkuju, měj se krásně, Luci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tobe at se dari. Musime na tom zapracovat spolecne :-D A dekuji

      Vymazat
  5. Jsem moc zvědavá především na tvůj názor na Tetovaného. Dřív jsem hltala jedno fantasy za druhým, ale v poslední době už mě to až tak nebaví. Na Tetovaného však slyším tolik chvály, že bych se do toho ráda pustila, tak si ještě počkám, co na to řekneš ty :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrhnu se na nej v nejblizsi mozne dobe :-) Uz se na nej moc tesim... Ja muzu fantasy porad, ale musim prokladat i jinymi zanry

      Vymazat
  6. Všechny vypadají úžasně :) Řekla bych, že ti držím palce, ale vzhledem k tomu, že se jedná o osm knih a ty už máš dvě přečtené nepochybuji o tom, že to hravě zvládneš :) Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. No právě díky tomu, že jsem si udělala takhle veřejně výzvu, tak mě to konečně donutilo se do toho pustit :-)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne