MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

21 června, 2016

Filmová očekávání #40

úterý, června 21, 2016 11 komentářů
Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

poster poster poster poster
Knihu jsem nikdy nečetla, maximálně jsem viděla různé filmové variace s Tarzanem, ale tento film mě zaujal svoji vzhledovou stránkou, když to tak řeknu. Vypadá opravdu propracovaně a tak doufám, že celkový dojem z něj nebude zklamání.

První díl jsem viděla už před lety a moc se mi to líbilo. Bylo to pravdu dobře promyšlené, všechny ty triky a úskoky a tak doufám, že i v druhém filmu to nebude o nic horší. I když je jasné, že většina z toho jsou digitální efekty, mám tyto rádoby magické scény ráda :-)

Odvážná Variana
Nový chystaný animák. Když jsem uviděla trailer, okamžitě putoval na můj seznam :-)

Můj kamarád drak
No, k tomu nemám co dodat. Nějak detailně jsem to nezkoumala. Ale je tam drak. Tak to chci vidět :-D


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

11 komentářů:

  1. Na Podfukáře se taky strašně těším, jen škoda, že tam nebude ta jedna herečka :(

    OdpovědětVymazat
  2. Take se tesim na Podfukare a stve me, ze Isla Fischer nebude. Kniha dzungli je krasna, ale nechapu variace s Tarzanem. To je uplne jiny pribeh, ten se take pomalu blizi do kin a nemuzu se dockat.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Tarzan byl taky prece dite z dzungle vychovane zviraty...

      Vymazat
  3. Konečne sa dožijeme Podfukárov, aj keď dosť sa obávam, lebo čítala som nejaké komentáre a vraj to nie je nič moc. Tak na jednotku to asi mať nebude, ale aj tak som zvedavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som sa rozhodla, že na to idem asi v sobotu do kina. :D Hádam nebudem ľutovať

      Vymazat
  4. Nejvic se tesim na Podfukare, ale chtela bych jit jeste na Knihu dzungli :) a kamarad drak? mas pravdu, jak je tam drak, tak se to pocita, mam to stejne :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem hrozne na draky, takze at je to blbina nebo ne, chci to videt :-D

      Vymazat
  5. Na Podfukáře se rozhodně podívám! O knize džunglí uvažuji a o dalších dvou filmech jsem neslyšela a ani mě moc nelákají.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne