MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

06 května, 2016

Viděla jsem... #108

pátek, května 06, 2016 12 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete i na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

 poster poster poster
Vampire Academy
Knižní předlohu jsem nečetla, takže hodnotím jen čistě z toho, co jsem viděla. Film nebyl úplně špatný, i když nějaká ta obvyklá trapnost tam rozhodně byla. Navíc to bylo hodně okrájené. V knižní předloze toho muselo být mnohem víc, protože film působil hodně okrájeně. Možná si to někdy přečtu a budu to vidět v jiném obraze...

Moje hodnocení:
 

Deadpool
No, co říct. Efekty byly místy dost bída. Narážky na X-Men a filmový průmysl zbytečné. Některé vtípky příliš tlačily na pilu. Přesto se nedá upřít, že až taková blbina to nebyla. Samozřejmě by méně humoru asi neuškodilo... Takže průměr.

Moje hodnocení:
 


Nejvyšší nabídka
Ze začátku jsem čekala, co se z filmu vyklube. Zhruba první polovina mě docela bavila, pak už to začalo být nudnější a vleklejší. A konec mě hodně překvapil. To je tak asi vše, co dokážu o tomto filmu říct. Žádná sláva, velký hit ani nic podobného...


Moje hodnocení:
 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

12 komentářů:

  1. Neviděla jsem ani jeden z těchto filmů, ale Deadpoola mi doporučují kamarádi, tak se na něj snad podívám. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No uvidis, jak se ti bude libit. Nekteri v tom vidi super film kvuli srandickam a sprostarnam. Me to k tomu moc nesedlo

      Vymazat
  2. Za me byl Deadpool naprosto bombovej a pochybuji, ze ho letos neco prekona. Smala jsem se od zacatku do konce a ty narazky prave byly super. Vampirska akademie se mi libila, kniha je ale lepsi.

    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož začal Captain America, tak Deadpool určitě nemá šanci

      Vymazat
  3. Prvý krát (a konečne) vidím, že niekto netvrdí že Deadpool bol bezchybný. Mám z toho filmu totiž zmiešané pocity. Vtipné to rozhodne bolo, ale to ako strašne sa niektorí ľudia v kine smiali mi prišlo prehnané. A keďže žiadny z X-men filmov som nevidela, narážky som nechápala, čo na zážitku tiež určite ubralo.

    OdpovědětVymazat
  4. Co to čtu? Negativní názor na Deadpoola? To se mi ale vůbec nelíbí! :p

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no, moc mi to nesedlo. Rozhodně to nemá na moje oblíbené marvelovky ~ Captain America, Avengers a podobně :-)

      Vymazat
  5. Vampýrskou akademii rozhodně doporučuji přečíst. :-) Je to moje srdcová záležitost. Na film jsem se hrozně těšila, ale mě osobně dost zklamal a přišel mi trochu jako parodie na knihu.

    OdpovědětVymazat
  6. Viděla jsem Vampýrskou akademii a ta se mi překvapivě líbila. Nevím proč. Asi se mi líbí skoro všechno, kde je nějaký upír :D Druhé dva filmy jsem neviděla, neměla jsem to v plánu a po tvém názoru ani nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda upířiny, ale jen máloco stojí za to...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne