MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

30 května, 2016

Knižní přírůstky #95

pondělí, května 30, 2016 5 komentářů
Právě mi přišla poslední výhra tohoto měsíce. Moc krásná kuchařka. Snad se z ní odhodlám něco vyzkoušet :-P



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. O téhle kuchařce je teď hodně slyšet. Někdo chválí, někdo nadává, že tam jsou recepty z ingrediencí, které jsou u nás těžko k dostání. Já jsem jí ještě v ruce neměla, tak nemůžu soudit zatím. Bude článek? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak bude chvilka, tak ji detailněji projdu a nejspíš něco jako recenzi napíšu. I na Hostinu ledu a ohně...

      Vymazat
  2. Gratuluju k výhře a těším se na Tvoje dojmy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky gratuluji k výhře :-) Mám doma Lahodně s Ellou (tu první) a vizuálně se moc mi líbí, ráda si ji prohlížím, ale kromě asi dvou receptů, které jsem vyzkoušela a oblíbila si, se nějak nemůžu donutit z ní něco ukuchtit :-) Každopádně jsem zvědavá na tvoje dojmy z téhle Elly :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už si to připravuji do článku, ale souhlasím, tohle nejsou tak úplně recepty dle mého gusta...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne