MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

13 dubna, 2016

Program Světa knih

středa, dubna 13, 2016 1 komentář
V pondělí se začal šířit internetem program na Svět knih. Můžu říct, že já konkrétně si tam asi nic nevyberu. Už dávno jsem se rozhodla, že pojedu v sobotu a tak uvidím až na místě, jaké to tam bude. Bude to moje premiéra, takže ani nevím přesně, co očekávat, nebo co vyhledávat. Prostě jedno velké překvapení. Nejvíc detailů samozřejmě budu řešit až v květnu, těsně před odjezdem. Pokud se však chcete podívat, část programu už je zveřejněná. Napište mi, na co se chystáte a proč a třeba se nechám inspirovat :-D





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

1 komentář:

  1. Já mám pocit, že potřebuju jít na spoustu věcí a polovina z nich se kryje...ach jo :D Asi budu muset udělat nějakou strategickou seanciu a nad ten program sednout a všechno naplánovat.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne