MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 března, 2016

Shrnutí týdne #89

neděle, března 27, 2016 5 komentářů
Jsem tu s dalším shrnujícím článkem. Tento týden jsem články opravdu omezila. Konečně je jich tu jen pár a hlavně recenze, řekla bych. Ono se toho ani celkově moc neudálo. Takže není o čem dlouze psát...

Začněme tedy těmi knihami. Na webu levné knihy jsem objevila nějaké zajímavé kousky, ale když jsem tam byla osobně, samozřejmě zase pusto prázdno. Ale tím líp... Dala jsem si totiž předsevzetí, že ty nákupy trochu omezím a zatím se mi to daří. Potřebuji zapracovat na počtu nepřečtných knih a pak teprve budu zase nakupovat. Samozřejmě je pár výjimek, například v dubnu je to Královna Tearlingu 2 a Skleněný trůn 3. Ty prostě mít musím :-) A pak mi do konce roku na seznamu zbývají asi jen tři knihy na koupi :-P

Co se týče přečtených kousků, jako první jsem zvládla Praštěného. Byl opravdu skvělý a moc se těším na další díl. Attik je prostě nej :-D A před pár dny jsem konečně přelouskala Urban Games. Nakonec nebyly tak hrozivé, jak jsem se obávala :-) Ale více už najdete v recenzi.


Trošku jsem si zarelaxovala i u omalovánek. Takže momentálně mám asi tři rozdělané, ale z těch hotových jsem stihla jednoduchý stromek, který se mi líbí, protože občas potřebuji něco bez velkých detailů. Taky docela přemýšlím, jak to udělám s Magickou džunglí, kterou nedávno Johanna Basford vydala. Ale nesmím. S takovou bych to v životě nedodělala. Problém je, že vznikne letos ještě vánoční kniha a u té to asi nevydržím a pořídím si ji :-) Jinak sleduji jak se rozjíždí omalovánky s Cizinkou a Harry Potterem. To je lákaček...


A samozřejmě by nebyl odpočinek i bez nějakého filmu. Sice poslední dobou koukám spíše na seriály, ale zaujal mě Stážista a Fakjů pane učiteli 2 :-) Docela sranda, která mě bavila. Pro oddech a žádné přemítání nad detaily úplně ideální. Hodila by se mi ale i nějaká ta akční pecka, po dlouhé době... Nějaké doporučení?

poster poster 

Nakonec mi to nedalo a přidala jsem se k dalším blogerům, kteří recenzují jednu mobilní aplikaci. Booxy, která patří CBDB, tedy knižní databázi. Příjemně mě překvapila a zaujala. Je opravdu vychytaná, i když nějaké mouchy tam jsou. Víc si přečtete ale v mé recenzi. Já zatím budu testovat dál a uvidím, jestli ji budu používat jen na informace o knihách a vyhledávání, nebo budu využívat i vlastní účet.

Momentálně si půjdu trochu poklidit, něco vymyslet na oběd a pak se uvidí. Už asi dva týdny přemýšlím nad nějakým hloubacím článkem, ale absolutně mě nic nenapadá. Mám v hlavě nějak vymeteno, takže tu bude spíše trochu pusto. Snad se vám daří s nápady líp než mě :-) A odpoledne bych měla pokračovat v Adaptaci... Co čtete vy? :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Na Královnu ohně (ST3) se nehorázně těším! Teď čtu Dopisy na konec světa, zatím nic moc. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dopisy mě příliš nezaujaly. Maximálně svojí obálkou...

      Vymazat
  2. Mě se taky doma začínají hromadit knihy, které jsem ještě nečetla :D. Zrovna jsem dočetla Rudou královnu a nakonec to bylo docela super :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  3. Praštěný a spol. mě hrozně láká, což říkám už pěkně dlouho, ale pořád jsem se k němu nedostala :p

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne