MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

23 února, 2016

Knižní suvenýry #6

úterý, února 23, 2016 13 komentářů
Nafotila jsem si suvenýry, které zdobí moji knihovničku. Nebudu vám fotit věci, které jsou úplně nahoře (knihovničku vám ukážu jen z dálky, příští měsíc bude nový přehled knih a navíc chystám drobné změny), ale zaměřím se jen na všechny ty placky a řetízky, které tam visí... :-)

Tady je jedna ze soviček, kterou jsem koupila při poslední návštěvě levné knihy... :-) Je taková masivní mosazná. Na nošení není, ale líbila se mi.

Hunger Games, takže samozřejmě co nejvíce představuje tuhle sérii? Správně, reprodrozd...

Neodolala jsem a mám tu i Letopisy Narnie, konkrétně Aslana, pak citát z Harryho Pottera (myslím, že to bylo heslo pro zneviditelnění Pobertova plánku) a třetí opět Hunger Games.

A blížíme se do finále, hesla vidíte pěkně, jsou česky... A poslední placka v angličtině vystihuje asi všechno :-P
"jsem bookaholik", "teď ne, čtu si", "ještě jednu kapitolu", "read more books"


A to je zatím z mojí knihovničky všechno. Mám pár věcí na seznamu, které si asi v nejbližší době pořídím. V shopu mají zase spoustu novinek, tak jim to pěkně prošňupu a vyberu si :-P A co vy? Sbíráte taky suvenýry? Jaké máte a kde je skladujete?

Většina těchto suvenýrů pochází


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

13 komentářů:

  1. Krásný článek! :). Já suvenýrů moc nemám, pro mě jsou suvenýrem samotné knihy :). Vlastním jen odznak s reprodrozdem a obraceč času z HP :). Jo a ještě dvě placky s tématem Hobita :).

    OdpovědětVymazat
  2. To je zajímavý způsob, jak si "oživit knihovnu". U mě vládnou mezi knihami spíše fotografie rodiny a třeba sušené kytice ze státnic a promoce apod. Vysloveně knižní výzdobu nemám, ale nápad je to moc pěkný! :)
    K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já zase spíš suvenýry. Navíc kytky já nemůžu a než by to uschlo... :-D

      Vymazat
  3. Páni :) Máš moc krásnu knižnicu. :) Veľmi pekný nápad s tými príveskami. :) Asi aj ja niečo také začnem vešať. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tak nějak jsem neodolala. Takže k mým oblíbeným knihám mám i řetízky se symboly daných sérií :-D

      Vymazat
  4. Moc hezky naparadena knihovnicka, a privesky se sovickou - nadhera, taky jich par mam:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, já začala svoji soví mánii na podzim a už mi to zůstalo :-)

      Vymazat
  5. Och, ty placky jsou dokonalé! ♥ :3

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Teď si nejsem jistá, jestli si tu už měla podobný článek, nebo jsem tento už četla a jen ho neokomentovala... no to je jedno. Musím říct, že tvá knihovna vypadá doopravdy skvěle a vlastně díky ní nepotřebuješ ani šperkovnici :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu nepotřebuji. Ale stejně, já takové věci nenosím :-) Líbí se mi na ozdobu

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne