MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 února, 2016

Filmová očekávání #35

pondělí, února 01, 2016 4 komentáře
Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

Poster undefined 
        Sebevražedný oddíl
       
      
     poster poster poster
Pár dalších filmů, které mě zaujaly natolik, že jsem si je připsala na seznam... A co byste na ně řekli vy?

Sebevražedný oddíl

Ukázku jsem viděla při poslední návštěvě kina. Bude to asi bláznivina, ale docela jsem se chechtala, rozhodně vyzkouším. Láká mě už samotné herecké obsazení...

Sebevražedný oddíl 

The X-Files

Po letech bude pokračování tohoto slavného seriálu (zjistila jsem to jen díky televizní reklamě u slovenských sousedů) a já jsem upřímně zvědavá, jakou cestou se vydá a jestli bude stát vůbec za to. Takže určitě mu dám šanci a zkusím to.

The X-Files

Deadpool

Film vypadá jako dobrá sranda, otázkou je, jak to v konečném výsledku bude působit. Sice mi to trochu nedává smysl, protože Deadpool byl přece už v X-Menech a tam nedopadl nejlíp. Nebo si to pletu. Pořád tomu nemůžu přijít na kloub. Asi tady má svůj film, který s tím nesouvisí...


Inferno

Další dobrodružství s Robertem Langdonem. Doufám, že to bude stát za to. Předchozí filmy přece jen už byly před nějakým tím pátkem. Já si akorát musím pospíšit a Inferno co nejrychleji přečíst :-)



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Za sebe se nejvíc těším na Deadpoola, protože upoutávka mě dostala a pak na Inferno, neboť předchozí dva filmy zbožňuji a kniha byla velmi podařená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Deadpoola jsem se pěkně nasmála, otázka je, jak dobrý bude film... A Inferno jsem zatím nestihla přečíst, ale série s Robertem Langdonem mě baví :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne