MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

31 ledna, 2016

Shrnutí týdne #81

neděle, ledna 31, 2016 4 komentáře
A je tu zase neděle. Ten čas ale letí. Zítra je už první únorový den a to mě vede k tomu, že tímto tempem bude brzy jaro :-) Už by to totiž chtělo nějaké ty sluneční paprsky a taky strasně ráda po ránu otevírám okno a rychle zalezu zpátky do postele :-) Udělat to teď, je ze mě rampouch :-D

Takže, co se týče shrnutí blogu, jako první zmíním, že jsem vytvořila opět nové knižní bannery. Nevím, jestli jste znali stránku imlovingbooks.com, tam totiž autorka tyto bannery vytvářela a měla je opravdu krásné. Pak tuto tvorbu pozastavila a nedávno jsem zjistila, že ukončila i blog. Prostě na té adrese už není. Ale zpět k tématu. Udělala jsem pár kousků podle sérií, které jsem rozečetla a pak nějaké na přání... Snad se budou líbit.

Samozřejmě mám i nové knížky v knihovničce. Jeden balíček je zrovna na cestě a měl by dorazit zítra. Ale v tomto týdnu to stihla například Serafina na recenzi, Jsem zlomená a Půlnoční koruna od Albatrosu...




Dočetla jsem první knihu Zaklínače, Poslední přání, a vůbec to nebylo špatné. Jakmile si čtenář zvykne na autorův styl vyprávění, najde v knize spoustu dobrých odstavců. A navíc čtení zpestřují pěkné ilustrace.

A jak jsem říkala, je konec ledna. Bohužel nestihnu dočíst Serafinu tak, jak jsem měla původně v plánu. Zbývá mi ještě asi 220 stránek a to v jednom dni nezvládnu. Takže jsem včera připravila článek o knihách za měsíc leden. Na první měsíc v roce a na rozjezd si myslím, že dobré :-) Už se těším na ty měsíce další.

Na blogu velké změny nejsou, co se týče hlavně vzhledu. Jediná novinka je v menu, Čtecí update. Je to zatím jen na zkoušku. Je tam možnost vidět moje aktuálně probíhající četby. Zatím to tam nechám a uvidím, jestli se mi to tam bude líbit trvale...

A co se týče jiných činností, na omalovánky jsem se za celý týden nedostala, možná dnes na chvíli. Mám nějaké rozpracované. Autorka už láká novými obrázky. Na facebooku sleduji jak přidává nějaké nové kresby, asi chystá novou knihu, aspoň doufám, tyto obrázky má pod hashtagem magical jungle. Model auta také stojí. Čeká mě nátěr kapoty a nějak se mi do toho nechce, nechytám tu správnou náladu :-) Raději jsem zkoukla nové díly Shadowhunters (no nevím, stále na to koukám, ale nadšení nijak velké, některé okamžiky mi příjdou tak trapné!), Teen Wolf (ten zase pro změnu začíná být tak komplikovaný, zamotaný a celkově ujetý, nejsem si jistá, zda chci vědět, co z toho zase vzejde), no a nakonec dnes zkouknu Agent Carter, jediné, co mě opravdu zajímá...

No nic, mám ještě před sebou celý den, trochu poklidím a pak se budu válet :-P Chtělo by to přelousknout pár stránek ze Serafiny a pak třeba film? Doporučíte něco opravdu dobrého?


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Půlnoční korunu zrovna dočítám, je vážně skvělá, doufám, že se bude líbit i tobě! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přečíst ještě Jackabyho na recenzi a pak jdu na to :-)

      Vymazat
  2. Půlnoční korunu máš jako recenzák? :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne