MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

06 listopadu, 2015

Relaxační omalovánky #26

pátek, listopadu 06, 2015 8 komentářů
Takže první obrázek z omalovánek. Je to jen úvodní strana se jménem. Šlo mi o jednoduchost, ne pestrost barev. Můžu říct, že Ztracený oceán není takový, jak jsem si představovala. Papír je skvělý, pevný, takže fixy se nepropijí na druhou stranu. Ale pokud jde o obrázky, tak nejlepší je zatím Čarovný les...



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Ty omalovánky jsou teď nějak populární xD x) Taky přemýšlím o tom, že bych si nějaké pořídila x)

    OdpovědětVymazat
  2. Příště asi prohlédnout před tím, než si to koupíš... ale tak hrozné to určitě není :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to rozhodne ne, nejkrasneji propracovany je Carovny les, ale rozhodne to neznamena, ze bych z oceanu byla zklamana, to zase vubec, je moc pekny...

      Vymazat
    2. Tak to je dobře :) Ale celkově obdivuji autorku, že má nervy se s tím kreslit, protože to jsou fakt někdy tak malinkaté věci, že je leckdo nemá chuť ani vybarvovat.

      Vymazat
    3. ona to v originále dělá v mnohem věším měřítku...

      Vymazat
    4. Zase tak o moc větší to dělat nemůže...

      Vymazat
    5. https://www.instagram.com/johannabasford/

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne