MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

04 října, 2015

Shrnutí týdne #64

neděle, října 04, 2015 čeká na komentář
Tak a máme další týden za sebou. Ten čas tak neuvěřitelně letí. Podzim už dávno začal, venku se dělá zima a já chytla svoje první bacily. Doufám, že na zbytek zimy už budu mít imunitu :-P

Jelikož se nedá neustále číst a občas člověk potřebuje i jinou zábavu, je potřeba i něco zkouknout. Jako například Země zítřka. Ta mě lákala svými ukázkami, ale nakonec to taková sláva nebyla. Čekala jsem úplně něco jiného, lepšího... Pak jsem zkoukla nějaké kousky v televizi, jedním z nich byl film Kouzlo přítomného okamžiku. Bylo to hlavně kvůli tomu, že tam hráli herci z Divergence, Tris a Peter. Ale byla to nudná blbina. Škoda. Na dobré filmy poslední dobou narazím vyjímečně...

Dlouho jsem uvažovala nad tím, že si nechám vyrobit knižní záložky. Byla jsem zvědavá, jak budou vypadat. A díky jedné recenzi jsem vyzkoušela 24print. Záložky byly moc pěkné, dobře vyvedené a rozhodně i příště nějaké objednám. Jen si musím vyrobit kvalitnější obrázky... :-)

Jednou z mála knížek, které jsem zatím zvládla, byl Talon, který jsem získala na recenzi. Byla tam docela velká podobnost s Drakií, ale i přesto mě kniha bavila. Nejlepší sice byl až závěr, ale už teď jsem zvědavá, jaký bude další díl... Druhou knihou je Harry Potter a Kámen mudrců, kterého čtu v rámci mého re-reading projektu. Včera jsem zvládla zdolat poslední stránky :-)

Jelikož už skončilo září (další měsíc pryč), sestavila jsem přehledný článek o mých čtecích aktivitách a o nových přírůstcích... Podívat se můžete zde... Kolik jste toho zvládli vy?

Tak se s vámi rozloučím, jdu se chystat do práce. Držte mi palce, ať to tam přežiju. Od zítra mi začíná dovolená :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji

 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne