MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 září, 2015

Shrnutí týdne #63

neděle, září 27, 2015 čeká na komentář
Je neuvěřitelné, jak rychle ten čas utíká. Zase je tu neděle a já mám pocit, že jsem za ten týden pořádně nic neudělala. Jak v tom knižním světě se čtením a blogem, tak i v normálním, práce v domácnosti a podobně. A navíc už je za chvíli říjen. Letí to jak splašené.

Každopádně jsem stihla přečíst druhý díl Kronik železného druida. Což bylo opravdu zábavné čtení a už se těším, jak se mi podaří udělat skulinku v plánu, protože hned beru třetí díl všemi deseti :-P Na recenzi mi dorazily dvě knihy, poslední díl Malfurie a novinka Talon o dracích. A příští týden bych měla mít e-book na recenzi Pád noci. Tak jsem zvědavá. Nějak se mi to opět nahrnulo... Mám takové štěstí, že si napíšu o papírové knihy na recenzi a v den, kdy dorazí, mi pošlou nabídku na e-knihy. A pak to stíhejte :-P Takže momentálně mám rozečtenou Královnu Tearlingu, do toho jsem začala re-reading Harryho Pottera a teď ještě recenzní Talon. Fakt makačka :-D

Díky Ells jsem okoukávala jednu webovou stránku, kde vyrábí různé předměty jako záložky, plakáty, vizitky a podobně. Ells kdysi měla na blogu článek, jak si nechala nějaké záložky vyrobit a já se rozhodla to tedy vyzkoušet také. Příští týden by měly dorazit. Díky tomu jsem si hrála se záložkami a některé z nich jsem dala i na blog pro vás, zájemce. Jsou trošičku odlišné než ty moje, ale rozdíly jsou minimální. Vyráběla jsem si je pro knihy Magisterium: Železná zkouška, Labyrinty, Královnu Tearlingu a Drakie. Třeba se někomu z vás zalíbí. Já jsem každopádně zvědavá na výsledek vyráběných záložek.

Ve středu konečně odstartoval můj projekt Podzimně-zimní re-reading. Účast je zatím malá, téměř nulová. Ale to nevadí. Projekt jsem založila hlavně kvůli sobě. Třeba se ještě někdo přidá později... Moje fotky a dalších uživatelů můžete sledovat na blogu, ale i na facebooku nebo instagramu.

Tenhle týden jsem i docela relaxovala u omalovánek. Dokončila jsem rozdělané stránky v Čarovném lese a vrátila se i k Tajné zahradě. Takže mám pár nových kousků hotových. Mimo to jsem se rozhodla udělat už třetí díl oblíbeného článku o těchto relaxačních omalovánkách...

No a jinak, samozřejmě přibyly i články s wishlisty, ukázky knih a mnoho dalších, ale to už se musíte podívat sami, pokud vás to zajímá. A já jdu něco dělat. Musím se psem, číst knihy ať se to pohne, vymyslet, co si uvařím na oběd a spoustu dalšího. Dneska mi to tak vyšlo, že tento shrnující článek píšu už ráno, takže konečně můžu říct, užijte si neděli a ti, pro které to platí, i volné sváteční pondělí (já samozřejmě makám, jak jinak). Mějte se :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji

 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne