MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 června, 2015

Domácí marmeládka

neděle, června 07, 2015 4 komentáře
 
Včera jsem si dovezla jahody od mamky. Přesně kilo a půl. A už pár dní přemýšlím nad tím, že vyzkouším marmeládu z domácí pekárny. Moje pekárna na to má svůj program. Takže jsem tyto jahody použila na danou marmeládu. Nakrájela jsem si jahody, půlku nechala na kousky, půlku rozmačkala. Pak jsem přidala další suroviny jako cukr a želírovací cukr, zamíchala a šoupla do pekárny. A mám dvě sklinky. Jsem zvědává, jak se to povedlo. Teď už jen počkat až to schládne...



sledovat mě také můžete na instagramu díky #lucylilliannevari a #lucylilliannepece
nebo vše pohromadě #lucylilliannevkuchyni


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Marmekády dělá babička. Nejlepší je meruňková, po které bych se mohla utlouct...Mňam :D
    Ta tvoje vypadá lákavě a rozhodně se někdy s mamkou odhodláme a vyzkoušíme!

    OdpovědětVymazat
  2. Jelikož jahod máme opravdu hodně, tak moje mamka dělá domácí malmerády, ale já je moc nemusím. Mám radši kupované. A vím, že v tom je víc barviv a celkově špatných věcí, ale domácí mi nechutnají :( Stejně to mám třeba i s vánočkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je skoda, domaci mi chutna, i vanocka apod, ale treba nesnasim domaci kecupy

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne