MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

25 května, 2015

Shrnutí týdne #45

pondělí, května 25, 2015 čeká na komentář
Tak si to shrneme, co se vlastně zase dělo... Po určité době jsem zase okoukávala eshop Knižního vesmíru. Teď se tam objevilo docela dost novinek. Ale moje peněženka není až tak plná. Takže jsem na zkoušku vybrala pár placek a jeden řetízek... Vypadá to moc pěkně, takže příště se trošku asi rozšoupnu :-)

V projektu Jarní dumání od Syki se už blížíme ke konci. Teď proběhlo, mám pocit, předposlední téma. Jmenovalo se Knižní blok a k tomtuto tématu jsem sesmolila jen pár poznámek...

Nejnovější knihou v knihovničce je Železná zkouška, kterou napsaly společně Cassandra Clare a Holly Black. Zatím jsem spokojená a čtení mě baví. Tak uvidíme jak to dopadne :-) Snad to do zítra ukončím a sepíšu recenzi.

Jinak jsem se sešla s Cathy z blogu Mezi nebem a peklem. A dostala jsem od ní moc pěknou placku. Ta už si našla místečko mezi knihami.:-)

Jen už dodám, že jsem při brouzdání v Knižním vesmíru přidala nějaké další položky na seznam a ty jsou jako vždy sepsané v rubrice , a pak jsem si přidala nové záložky do knih a ty jsou zase v rubrice .

To je asi vše. Omluvte jednodenní zpoždění článku, pokud tyto bláboly někdo čte :-P, včera jsem to nějak vypustila z hlavy.

A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji

 



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne