MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

09 května, 2015

Obsah blogu?

sobota, května 09, 2015 8 komentářů
Právě testuji rozdělení blogu. Líbí se vám všechno na jednom místě nebo byste raději měli každé téma sólo? Zatím to jen zkouším, takže to není hotové (berte to proto s odstupem). Vypadalo by to pak nějak takto...


Ale můžete se mi k tomu vyjádřit?
Sólo nebo mix všeho na jednom blogu?


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Mně spíš sedí ta modrá verze, ta trojka, přijde mi, že se tak víc vyznám, kdybych sem zašla poprvé, i mě to víc naláká :) ... a jestli můžu dát radu či dvě :D zkus ubrat na zdrobnělinách v těch názvech a pokud jsou ve hře i ty dvě barvy, tak zase naopak líbí se mi víc ta fialová s tmavou kombinací, ta modrá se spíš hodí k bílé, ale rozhodně bych trochu ubrala, protože to až moc svítí, bolí z toho oči, trošku tu barvu zjemnit, ubrat na ostrosti. :)

    OdpovědětVymazat
  2. @Lucy King: tam jde spíš o to, že každá barva představuje něco jiného, růžová až byl blog jen o knihách, modrá deníček a fotky a hudba apod, fialová návody na program calibre a e-knihy.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo takhle ( teď už mi to došlo, já jsem momentálně vyšťavená ze slunka, tak mi to pomalu myslí) :D no tak potom mě osobně by zajímalo vše :D Ale myslím, že ve výsledku je to spíš o tobě, co tebe bude bavit psát nejvíc :) Nejlépe to všechno rozdělit do velký témat. Knihy a tam všechno od co čteš, recenze, tipy na knihy,e-knihy, o čtečkách atd. a tak dále. Aby těch položek nebylo moc. Čím méně toho v menu je, tím lépe se člověk orientuje, pak se prokliká dál, co ho bude dál zajímat.... Já bych tebou, taky klidně zůstanu u všeho, co tě baví psát. Mix blogy jsou bezva.

    OdpovědětVymazat
  4. @Lucy King: Vážně? Já mám minimum komentářů, ať už tady nebo FB. Tak si často nejsem jistá, co koho zajímá, jestli jsou čtenáři spokojeni, jestli je zajímá tolik věcí co publikuji apod. Moje klasická blogerská krize :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Mně osobně nevadí, když je to na jednom místě - ale na druhou stranu by to bylo asi přehlednější, a když by tento blog byl jen knižní, tak bys možná měla víc čtenářů, které zase nezajímají ta další témata.. Ale co se týče vzhledů - mně se ta modrá líbí, naopak u té fialové bych volila méně křiklavý odstín..

    OdpovědětVymazat
  6. @Julča: Když jsem byla na blogu.cz, měla jsem víc čtenářů. Nedělám si iluze na nějaké zlepšení. Každopádně je to těžké rozhodování. Líbí se mi to tak i tak... :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Já osobně dávám přednost mix blogů. Více to prozradí o autorce/autorovi. Je to takové útulnější. Samozřejmě rozhodnutí je na tobě, ale to rozdělení blogů přijde jako zbytečně přidělaná práce.
    Taky na blogu nemám komentáře. Nedělej z toho vědu, lidi jsou hold líní psát. :)

    OdpovědětVymazat
  8. @Maya Maylu: někdy si říkám, že to vypadá jako bordeliště

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne