MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 května, 2015

Měsíc s knihou - duben

pátek, května 01, 2015 5 komentářů
A máme za sebou další měsíc. Toto letí. Vítá nás květen a kromě statistik je potřeba zjstit, jaké knihy mi během března přibyly...


Duben byl měsíc recenzí. Rozhodla jsem se dát si kolečko a vzít si po jedné recenze od každé spolupráce. A takhle to dopadlo...

Od Palmknih jednu z historie... O Karlu IV. a jeho životě. Knížka byla kraťoučká, ale moc dobře se četla a byla zajímavá... Recenze zde.

Od Fragmentu záverečný díl série Hon. A konečně jsem se dozvěděla, jak to dopadlo... Byl to dost nečekaný konec. Ale líbilo se mi to. I celá série, zvlášť po počátečních rozpacích s prvním dílem... Recenze zde.
https://igcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t51.2885-15/928867_823545374399654_15189585_n.jpg

Od Hostu jsem se konečně dostala na Kostičas, který je chválen do nebes. Kniha měla hodně do sebe. I když chvílemi to pro mě bylo slabší. Konec byl lehce předvídatelný. Ale tato fantasy opravdu stojí za přečtení :) Recenze zde.

A od Knihcentra knihu Přivolávání. Tak trochu duchařina, magie a tak dále. Moc se mi zalíbil ten nápad. A rozhodně potřebuji i následující dva díly :-D Zvolila jsem si ji z dlouhého seznam. Vždycky mi posílají seznam o několika desítkách knih a je opravdu těžké si vybírat. Každopádně po dlouhém přemýšlení mi padla do oka tato. A nelituji... Recenze zde.
https://igcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11176449_1103585419667963_538601481_n.jpg

A to by bylo z recenzí vše. Nakonec jsem získala ještě jednu knihu, výhru ze soutěže i s podepsanou záložkou :-) Jen si ještě najít čas na její přečtení a snad se nebudu moc bát :-P

Celkový počet: 2 papírové knihy, 3 e-knihy

Přečtené knihy


 Celkový počet přečtených stránek: 2130


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Z výše uvedených knih jsem četla pouze Kostičas, Past bych si moc ráda přečetla a to především, kvůli velmi kladně laděným recenzím, které jsem doposud četla :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Kostičase bych si ráda koupila jsem zvědavá jak se mi bude líbit. Nespavost vypadá hrozně lákavě. :)
    http://acupoflucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Kostičas jsem četla, Past mám také a Nespavost bych si také někdy ráda přečetla.. :) moc pěkné knihy

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne