MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

24 května, 2015

Fakjů pane učiteli

neděle, května 24, 2015 2 komentáře
poster
Německá komedie z prostředí střední školy. Zlodějíček, co se vydává za učitele. Docela jsem se nasmála a pobavila. Nevím, co bych pořádně o filmu řekla, německé 'výtvory' moc nesleduji, ale tohle za shlédnutí určitě stojí :-)

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Neviděla jsem to, ale chtěla jsem se zeptat, jestli bys nechtěla napsat recenzi. Ráda bych si jí přečetla.

    OdpovědětVymazat
  2. Recenze na filmy nepíšu. Spíš jen něco málo dojmů. Ale pokud chceš, můžu říct, že je to film typický prostředím střední školy, zkaženou mládeží a jedním správně trhlým zlodějíčkem, který je nucený se tento živlům věnovat, aby se dostal ke svému lupu, což už je jasné že anotace. Každopádně to změní postavy na všech stranách a otevře jim to oči. No a hlavním faktorem je legrace a vtipné hlášky. Jinak nevím, co bych ještě dodala.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne