MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

05 března, 2015

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

Dalším filmem do tohoto projektu je Avengers: Age of Ultron. Můžu říct, že do marvelovského universa jsem opravdu blázen. Mám ráda všechny Iron Many, Hulky, Captain Americy, seriály Agent Carter a Agents of SHIELD a tak dále. Samozřejmě se mi líbí daný žánr, ale taky to, jak je vše propojené a pěkně na sebe navazuje. Jak mezi filmy, tak mezi seriály. Postavy (snad kromě Hulka) hrají vždy stejní herci...Tím se navozuje lepší pocit při sledování, než kdyby člověk musel pořád přemýšlet, kdo je kdo.

Už teď jsem opravdu natěšená. Ukázku jsem viděla zatím jen jednu a četla jsem si pár článků se zajímavostmi, takže tak trošku vím, o čem by to mělo být. Doufám, že i přes to mě film opět příjemně překvapí a pobaví. Premiéra je stanovená na letošní duben :-)

Avengers: Age of Ultron

Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
USA, 2015, 150 min

Režie: Joss Whedon
Předloha: Jack Kirby
Scénář: Joss Whedon
Kamera: Ben Davis
Hudba: Brian Tyler
Hrají: Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, James Spader, Aaron Taylor-Johnson, Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Thomas Kretschmann, Don Cheadle, Hayley Atwell, Paul Bettany, Andy Serkis, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Anthony Mackie, Lou Ferrigno

Obsah
Jelikož je mezinárodní agentura zabývající se ochranou světa S.H.I.E.L.D. v rozpadu, potřebuje superhrdinský tým Avengers výpomoc při zachraňování nevinných životů. Multimiliardářský vynálezce Tony Stark (Iron Man) se tedy rozhodne vymyslet efektivnější způsob ochrany lidstva vytvořením nových strojů, mezi něž patří i neustále se vyvíjející umělá inteligence Ultron.
Věci ale naberou nečekaný obrat, když Ultron dojde k závěru, že hlavní hrozba je lidstvo samotné, a spolu s dalšími výtvory Iron Mana se rozhodne jej vyhladit. Avengers jsou opět nuceni zachránit svět před ničivou katastrofou a tentokrát musejí spojit síly s tajemnými dvojčaty se zázračnými schopnostmi - superrychlým Quicksilverem a mystickou Scarlet Witch.





Zdroj informací o filmu - csfd.cz


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne