MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 prosince, 2014

Shrnutí týdne #22

neděle, prosince 14, 2014 čeká na komentář
Ahojte. Začnu nejdříve tím, co se týče blogu. Když jsem si ho totiž procházela, zjistila jsem, že už mám všechny možné nadpisy v článcích v tolika variacích fontu, že jsem to předělala. Je to důsledek všech grafických změn, kdy jsem prostě vytvořila nový nadpis, ale někde zůstaly staré. Takže jsem to sjednotila a vyměnila. Momentálně se dlouho nechystám stávající design měnit, tak snad to vydrží :-)

V opravdu rekordním čase jsem stihla přečíst knihu Píseň krve a sepsat na ni recenzi. Byla to opravdu skvělá kniha a jsem ráda, že jsem ji četla. Musela jsem se čtením pospíšit, protože mám ještě jednu knihu na recenzi (taky hodně velkou), abych stíhala dané termíny... Momentálně čtu Saeculum...

Po delší době jsem oběhla zase spoustu stránek a sepsala jsem informační článek s nejrůznějšími soutěžemi a akcemi, týkajícími se knih.

Na internetu probíhá mnoho různých projektů, kde sepisujete knihy, které chcete pořídit, ukazujete vlastní knihovničky a podobně, a já jsem se rozhodla si jeden takový projekt taky stvořit. Pojmenovala jsem ho Knihomolský wishlist a jde o to, že kdykoli narazíte na nějakou zajímavou věc, jako jsou knižní záložky, placky na batoh, pěkná knihovnička a další věci, které byste chtěli, tak sepíšete obdobný článek jako například On My Wishlist...

Takže to je z novinek na blogu a z nových článků vše. Mějte se pěkně, já se jdu válet, jsem z práce totálně mrtvá...


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne