MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

26 října, 2014

Shrnutí týdne #15

neděle, října 26, 2014 čeká na komentář
Na množství článků byl tento týden asi nejpublikovanější. Napsala jsem jich skoro čtyřicet. Což je teda pokrok. Ale přiznávám, že spousta z nich byly odkazy na pěkné knižní záložky, zarážky do knihovny apod. Těch jsem našla opravdu hodně a chtěla jsem se o ně podělit :-) Tak snad se líbilo.

V pátek mi odeslali z nakladatelství knihu do soutěže. Ta by měla dojít asi ve středu kvůli svátku. A v pátek už soutěž vyvěsím na blogu. Těšíte se? :-)

Po delší době jsem zase vytvářela nějaké ty záložky. Tentokrát to bylo na sérii Selekce, která je na internetu dost oblíbená...

Zaktualizovala jsem článek o společném čtení série Nástroje smrti, projekt pořádá Cathy a já se na něj už moc těším. Podrobnější info najdete na jejím blogu. Ale samozřejmě, že o tom budu informovat i tu...

Tento týden se také podařilo pokořit hranici návštěvnosti suprovým číslem 11000. Ještě jednou moc a moc díky... Jsem za to moc ráda, aspoň vím, že někoho to určitě zajímá, když se posouváme dál. Jen by to chtělo víc komentářů, protože bez nich se moc nedozvím, jací lidé projevují o tento blog zájem. K ničemu se mi nevyjadřujete :-)

A to je asi všechno. Další články už se týkaly filmů, které jsem viděla a spoustě dalších drobných věcí. Tak se mějte a hezký zbytek neděle.


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne